Valutaváltó-Hogyan spórolhatunk a váltáson utazás előtt?

Valutaváltó-Hogyan spórolhatunk a váltáson utazás előtt?

Valutaváltás minden utazás során rendkívül fontos lépés. De vajon hogyan lehet ezen spórolni? A következő tippek segítségével könnyedén megúszhatjuk a drága valutaváltási költségeket!

Utazás előtt áll? Így spórolhat a valutaváltáson!

Először is, ha lehetőségünk van rá, próbáljunk meg előre gondoskodni a valutaváltásról. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra az utolsó napi pánik miatt! Ha időben elkezdjük figyelni a váltási árfolyamokat, könnyedén találhatunk kedvező lehetőségeket.

 

Második lépésként érdemes kihasználni a kedvezmények nyújtotta lehetőségeket is.

 

Correct Change valutaváltóinkban 400.000 Ft vagy azt meghaladó összeg felett egyedi árfolyamot igényelhet kollégáinktól. Kezelési költséget és tranzakciós díjat nem számolunk fel, váltáskor csak az államilag előírt tranzakciós illetéket számítjuk fel (váltónként eltérő lehet, részletek a váltók oldalán).

 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletek valutaváltóinkban és weboldalunkon.

 

A harmadik tippünk, hogy próbáljuk kerülni a repülőtéri valutaváltást. Az árak itt általában jóval magasabbak, mint a valutaváltóknál. Inkább támaszkodjunk az előző tippekre és készüljünk fel előre!

Reméljük, hogy ezek a tippek segítenek Önnek is a következő utazása során. Ne hagyja, hogy a valutaváltás terhe legyen a nyaralásán, spóroljon inkább és élvezze a pihenést!

Valutaváltó-kalkulátor

Szeretné tudni, hogy mennyit ér a pénze? Valutaváltó-kalkulátorunk segítségével könnyedén és gyorsan átszámíthatja, hogy várhatóan mennyi valutát ér a pénze.

 

Váltsa át valutáját Correct Change valutaváltóinkban! Keresse bennünket országosan!