Valutaváltó kalkulátor, EUR árfolyam

Ismerje meg a valuta váltó kalkulátorunkat és az euro valuta árfolyamot

Valutaváltó kalkulátor-Euro valuta árfolyam a Correct Change-nél

Biztosan Ön is szeretné tudni, hogy mennyi valutát kaphat pénzéért. Ezzel mi is így vagyunk, éppen ezért hoztuk létre weboldalunkon árfolyam kalkulátorunkat. Forgalmazott valutáink között megtalálja euró és font árfolyamunkat is, tekintse meg Ön is, hogy mennyi eurót kaphat forintjáért*.

Ismerje meg velünk mi az a valuta váltó kalkulátor

A valuta váltó kalkulátor egy olyan eszköz, amely segít átszámítani a különböző pénznemek közötti értéket. Például, ha szeretné tudni, hogy mennyi forintot kap egy euróért, akkor a valuta váltó kalkulátorral könnyen megtudhatja. A valuta váltó kalkulátor használata egyszerű: csak be kell írnia a kiindulási és a cél pénznemet, valamint az összeget, amit szeretne váltani. A kalkulátor megmutatja, hogy (várhatóan*) mennyi pénzt kap a választott pénznemben.

A valuta váltó kalkulátor működése a következő:

-Először ki kell választani a forrás- és a célpénznemet, amelyek között szeretne váltani. Például, ha forintból euróba szeretne váltani, akkor a forrás pénznem a HUF, a cél pénznem pedig az EUR lesz.
-Ezután be kell írni az összeget, amit szeretne váltani. Például, ha 10 000 forintot szeretne euróra váltani, akkor be kell írnia 10 000-et.
-Végül meg kell nyomni az „Átváltom az összeget” gombot és a kalkulátor megmutatja, hogy mennyi pénzt kap a célpénznemben. Például, ha a HUF/EUR árfolyam 359,701, akkor 10 000 forintért 27,79 eurót kap.*

Mit mutat az euro valuta árfolyam?

Az euro valuta árfolyam azt mutatja meg, hogy egy euró hány forintot ér a nemzetközi piacon. Az euro valuta árfolyam folyamatosan változik, attól függően, hogy milyen a kereslet és a kínálat az euró iránt. Az euro valuta árfolyamot befolyásolhatják többek között a gazdasági, politikai és társadalmi események is. Az euro valuta árfolyamát több forrásból is megtudhatja, a MNB (Magyar Nemzeti Bank) minden nap közzé teszi az aktuális középárfolyamot a weboldalán.
A valuta váltó kalkulátor és az euro valuta árfolyam hasznos információkat nyújthat Önnek, ha utazni szeretne Európában, ha külföldi termékeket vagy szolgáltatásokat szeretne vásárolni, vagy ha egyszerűen csak érdekli a pénzügyi világ. 

Nagy tételben váltana valutát? Kérjen árfolyamkedvezményt valutaváltóinkban!
Az egyedi kedvezményt 400.000 Ft, vagy azt meghaladó összeg esetén tudjuk biztosítani és kizárólag személyesen, a valutaváltás alkalmával igényelhető.
 
*A kalkulátor a József körúti Központi irodánkra vonatkozik. Az árfolyamok folyamatosan változnak, ezért a valutaváltás pillanatában nem tudjuk garantálni, hogy a kalkulált összeget tudjuk adni. Ez lehet több és kevesebb is. A számított összeg csak 0,3%-os, de maximum 7800 Ft tranzakciós illetéket tartalmazza, ezen felül kezelési költséget vagy egyéb díjat nem számítunk fel!