Pénzváltó

Pénzváltó praktikák: útmutató a kedvező valutaváltáshoz

A pénzváltás fontos lépés mind a cégek, mind pedig a magánszemélyek számára. Ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk, érdemes figyelembe venni néhány szempontot.

Pénzváltók és költségeik

Pénzváltó és pénzváltó között is óriási különbség lehet. A javaslatunk az, hogy kerüljük azokat a helyeket, ahol magas kezelési költséggel vagy egyéb díjakkal váltanak. Valutaváltóinkban csupán 0,3%-os, maximum 7 800 Ft-os tranzakciós illetéket számítunk fel, ami kedvező lehetőség.

Megbízhatóság

Válasszunk olyan pénzváltót, amely megbízható és stabil. Mi, a Correct Change több mint 70 éve vagyunk jelen a piacon, 100%-ban magyar tulajdonú cégként és folyamatosan frissülő árfolyamokat kínálunk ügyfeleinknek.

Egyedi árfolyamok-kedvezmények

Pénzváltóinkban árainkat úgy határozzuk meg, hogy a nálunk váltó ügyfelek kedvezmény nélkül is elégedettek legyenek. Azonban nagyobb összeg váltása esetén ügyfeleinknek lehetőségük van egyedi árat is kérni, amit személyesen a váltáskor tudnak igényelni.*

Elérhetőség

Pénzváltó helyeink könnyen elérhetőek Budapesten és a nagyobb városokban is. Keressen fel minket személyesen és bizonyosodjon meg róla Ön is.

 

*A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek a linken.