Euro árfolyam

Euró árfolyam

Euró árfolyam - Correct Change

Az euró árfolyam különösen fontos az Európai Unió tagállamaiban élők számára, különösen azoknak, akik rendszeresen utaznak Unión belül és készpénzzel (valutával) szeretnének fizetni. Az eurónak (mint minden pénznemnek) az árfolyama is folyamatosan változik többnyire a piaci tényezők hatására.

Valutaváltó árfolyamok

A valutaváltóinkban meghatározott árfolyamok a nemzetközi pénzpiacok folyamatos ingadozásai miatt rendszeresen változnak, beleértve az euró árfolyamát is. A Correct Change valutaváltóinkban a világpiaci árfolyamok éppen aktuális állásához igazodunk, ezért nem tudjuk garantálni, hogy weboldalunkon szereplő vételi és eladási árak a valutaváltás pillanatában is érvényesek lesznek. Mindazonáltal, kedvező ajánlatokkal és szakértő munkatársainkkal állunk rendelkezésére, így bizalommal fordulhat hozzánk.

Valutaváltó irodáinkban az árfolyamkijelző táblákon láthatóak a váltáskor érvényben lévő árfolyamok, köztük az euró árfolyamok, ezért érdemes személyesen ellátogatni hozzánk.

Egyedi árfolyam euró váltáskor

Amennyiben nagyobb tételben váltana, vegye igénybe kedvezményünket! Kérjen személyesen a váltás alkalmával egyedi árfolyamkedvezményt, 400 000 Ft vagy azt meghaladó váltás esetén. *

A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek a linkre kattintva itt.