Törtarany árfolyam-emelkedés

Kedves Ügyfeleink!

A törtarany árfolyam-emelkedésének köszönhetően sokkal jobb áron juthat hozzá nemhasznált, sérült, vagy megunt arany tárgyaihoz. 

De mi is az a törtarany?

Törtaranynak nevezik a régi megunt, elhasznált, tönkrement ékszert, vagy bármilyen más, aranyból, illetve aranytartalmú ötvözetből készült tárgyat. Lényegében a törtarany nemmás, mint használt arany ékszer.

A felvásárlás folyamata:

Központunkban és Újpesten

Az eladásra kínált törtaranyat szakképzett becsüseink először szemrevételezéssel, sérülést nem okozva megvizsgálják, majd egy hozzávetőleges árat mondanak. Amennyiben az ügyfél az árral elégedett, kollégánk eltávolítja az esetleges köveket vagy egyéb idegen anyagot, megreszeli, és tesztsavakkal megvizsgálja, pontosan hány karátos az aranytárgy. A mindössze néhány perces vizsgálat után az ügyfél a pénztárban megkapja az eladott aranytárgy ellenértékét, mindenféle levonás nélkül.  

A Correct Change pénzváltóiban

A Correct Change befektetési aranyat árusító pénzváltóiban is át lehet adni az eladni kívánt aranytárgyakat. A pénzváltó az ügyfél rendelkezésére bocsát egy sorszámozott biztonsági műanyag tasakot, ami lezárás után csak roncsolással nyitható. Ebbe az ügyfél teszi bele az aranytárgyakat, lezárja, majd a sorszámot tartalmazó letéphető fület elteszi. A pénzváltó a zacskót elküldi Budapestre, ahol becsüseink videokamera előtt bontják fel, és vizsgálják meg az aranyat. Az érték megállapítása után értesítik az ügyfelet, aki eldöntheti, hogy elfogadja-e az árat, amely a vizsgálat időpontjában érvényes felvásárlási árunk. Ha az árat az ügyfél elfogadja, értesítjük a pénzváltót és kifizetik az arany ellenértékét. 

Elérhetőségeink:

Correct Zálog központ: 1085 Bp., József krt. 40., Tel.: +36 70 489-2488
Correct Zálog Újpest: 1042 Bp., Árpád út 84., Tel.: +36 70 650-9320


A törtarany mindenkor érvényes felvásárlási árát honlapunkon és üzletünk fényújságján folyamatosan közzétesszük.


Correct Gold weboldalunk

Correct Gold Facebook oldalunk

  • 2021.06.14
  • Correct Change